ورود صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی به بازار، تامین نهاده و صادرات/ پرداخت 4 هزار میلیارد تومان تسهیلات طی امسال

اولویت صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی، ورود به بازار، تامین نهادهها و صادرات و نقشآفرینی در حوزههای پس از تولید است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی در حاشیه نشست مدیران عامل صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی استانی، تخصصی و محصولی در گفت و گو با خبرنگار ما ضمن بیان این مطلب افزود: اولویت و برنامه ما در وهله نخست، فراهمسازی شرایط ورود صندوقها در بازار، تامین نهادهها و صادرات محصولات کشاورزی است.
عوض علیزاده مقدم ادامه داد: قصد داریم از رویکرد تسهیلاتی و اعتباری صرف به سمت رویکرد توسعهای، اقتصادی و مشارکتی حرکت کنیم و نشست امروز نیز با این هدف برگزار شده است.
وی اظهار داشت: رویکرد این صندوقها در چارچوب سیاستها و برنامههای وزارت جهادکشاورزی و در راستای استقرار زنجیرههای ارزش و تولید و کشاورزی قراردادی نیز میباشد.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی گفت: اکنون در مجموعه صندوقهای توسعه بخش کشاورزی در کشور 171 صندوق با سرمایهای بالغ بر 4.5 هزار میلیارد تومان فعالیت میکنند و تمام 4.5 تا 5 میلیون بهرهبردار بخش کشاورزی سهامدار این صندوقها هستند.
وی با بیان این که از مجموعه این صندوقها، 43 صندوق استانی، تخصصی و محصولی هستند، گفت: سرمایه سه صندوق حدود 3.7 هزار میلیارد تومان است.
علیزادهمقدم تصریح کرد: این صندوقها در حوزه خریدهای توافقی، حمایتی و تامین نهادهها، تسهیلات پرداخت میکنند.
وی افزود: 8700 اتحادیه و تعاونی، سهامدار این صندوقها هستند.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی درباره پرداخت تسهیلات گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار هزار میلیارد تومان از سوی این صندوقها تسهیلات به صورت قرضالحسنه با کارمزد تا 4 درصد به سهامداران پرداخت شده است.
وی در باره صندوق زنان نیز اظهار داشت: علاوه بر صندوقهای استانی، تخصصی، محصولی، شهرستانی، منابع طبیعی و حمایت از فعالیتهای کشاورزی، صندوقهای زنان روستایی و عشایری هم در 19 شهرستان و یک استان در کردستان فعالیت میکنند.
نظر دهید